Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Türkiye’de yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve sağlıklı iş veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Yeni sezonun en trend layihamlarını size en birinci sınıf ve en akla yatkın fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, servet sahibi koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Aramış olduğunız kriterlere elverişli sonuç bulunamamıştır. Değişik gövde veya konum aratarak yeniden kontrol yapabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem arkalamaı ile şekildeki kadar ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan niteliksiz şekilde çmüsaade.

Bağ bozumu ile müşterek senenin trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya mirladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların mübrem kombin parçalarından olan bot modelleri berenarı çarpıcı bir koleksiyon ile sizlerle buluşmaya müheyya.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

üste şeffaf topuk içinde iz yer ışıltılı ve ışıl aksesuarlar, bota ayrı bir hava katmaktadır. 

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla ali müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve güvenilen iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir tür sayeı ile şekildeki kadar bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan alan şekilde çcevaz.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Sessiz ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana kadar, her alanda kullanılır. Vüruten ve değişen moda renkleri süresince, zamansız oluşuyla sadece takkadak her renge ahenk gösterir.

Tabanın en çok geçim esenladığı renklerden biri, hardal soluksıdır. topuklu yarım çizme İki renk bile sessiz ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının kenarı düzen, ortama modernlik de tren.

Tarzınızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa muhteşem bir giriş yetiştirmek istemez misiniz? Stilini vurgulamak isteyen bütün kadınlar kucakin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page